maandag 4 januari 2010

Eindelijk weg

Na maanden van voorbereidingen en drukmakerij is het dan eindelijk zover. We zijn onderweg! Het werk en het huis zijn overgedragen, de auto is op het laatse moment nog voorzien van nieuwe achterveren. In het donker en in de sneeuw zijn de laatste vingerbevriezende aanpassingen uitgevoerd. Na het krabben van de ramen zijn we op 3 januari vertrokken. Na een kleine afscheidsronde door Nederland zijn we dan echt onderweg.

Samen rijden we door het donkere besneeuwde Nederland de A2 af richting Maastricht. We zijn onderweg naar Afrika, maar dat besef is er nog niet. We hebben het wel vaker gehad over hoe dit moment zou voelen. Het voelt alsof we onderweg zijn voor een weekendje Ardennen. Over 4 dagen komen we echter aan in Tunesie. Een half jaar lang hoeven we niets en gaan we zwerven door een continent dat compleet anders is dan alles wat wij gewend zijn.......Eerste overnachting in Maastricht (Stefan en Petra bedankt).













7 opmerkingen:

Amanda zei

Wow..... heel veel succes, heel veel plezier en heel heel veel mooie ervaringen...

Martijn, Ineke en Nynke zei

We missen jullie nu al!!
Heel veel plezier, en hopelijk kunnen jullie regelmatig een stukje schrijven op deze blog zodat we jullie op de voet kunnen volgen! Tot gauw, tot op de Swalp!!

liefs Martijn, Ineke en Nynke

gerritse zei

Lieverds,
heel veel plezier en we zijn benieuwd naar alle avonturen!

veel liefs van Sander en lotte

Stephanie zei

Het is voor mij nog steeds een rare gedachte dat we 6 maanden lang niet samen kunnen gaan lunchen! Ik denk heel veel aan jullie en wens jullie hele mooie momenten op een prachtig continent!
Enjoy & take care!

Unknown zei

lieve mensen, geniet en hou je goed - op weg naar Afrika maar vooralsnog is het grootste gevaar de kou en de gladheid...:-) Veel liefs, ook wij houden het blog nauwlettend in de gaten! Chris en Wolter

Unknown zei

Gek hoor, vertrekken in de sneeuw richting de Saharika. Zijn jullie al in Tunesië? Niet vergeten dat Romeinse colosseum (wat? jawel, zeker zo groot als in Rome) mee te pikken.

We reizen in gedachten met jullie mee,

Groet Marieke en Ruud

Unknown zei

Hallo reizigers! Hoelang hebben jullie het ijs op de voorruit nog kunnen conserveren? :-)
Was leuk jullie nog ff te zien hier. Geniet en we zijn benieuwd waar jullie inmiddels zijn aanbeland.

Groeten, Petra & Stefan