zaterdag 13 oktober 2007

Teheran

Vandaag dag drie in Teheran. Na een confortabele reis van drie uur zijn we in de gekte van Teheran aangekomen. Donderdag is het ons nog gelukt wat musea te bezoeken, maar helaas is vanaf vrijdag alles dicht, vanwege het einde van de Ramadan, jammer dan, want er waren zeker nog dingen die we wilden zien. Volgende keer dan maar.

Vanaf gisterenavond mogen we dus wel weer in het openbaar eten en drinken (hoera).

Vanmiddag zullen we met de trein naar Kashan rijden waar we een dag of drie zullen verblijven voordat we dooreizen naar Esfahan.

Hierbij nog wat kiekjes van de reis zover.





4 opmerkingen:

Maître zei

Saar hoe staat je hoofddoek? daar wil ik wel een foto van zien

Robert en Jennifer zei

Hi Arjan en Sarika,
Wij, Robert en Jennifer lezen mee hoor!
Leuk om te zien hoe het gaat met jullie reis.
We zijn het met "ma" eens. Graag zien wij ook nog Arjan met hoofddoek, op een motor.
Hier in het Fort is all ok.

Groetjes

Unknown zei

Hallo reizigers!
Ontzettend leuk om jullie zo te volgen. De verhalen klinken (lees: zien er) gaaf uit. Een hele belevenis. Gelukkig is de Ramadan voorbij en hoef je er niet meer bij na te denken! Ga voort en schrijf voort zou ik zeggen! Veel plezier, ellen

huib en gon zei

Hoi Saar en Arjan,
Wat enig om zo mee te kunnen lezen,van je moeder krijg ik zo nu en dan verslag en begrijp dat jullie enorm genieten. Echt fantastisch hoor al die indrukken en die manier van reizen.
Hier alles in orde, je oudste ex oppas kind is reeds 16! Op naar het brommer certificaat en touren maar. Geniet van jullie reis en wij volgen online, liefs huib en gon